Reumatische klachten

Onder de reumatische aandoeningen vallen ziektes als Morbus Bechterew, Reiter, Reumatoïde Artritis, SLE, etc. Een kenmerk van reumatische aandoeningen is dat ze de gewrichten aantasten. Deze aandoening is ook erfelijk. Dit wil niet zeggen dat de mensen met een reumatische aandoening niet te helpen zijn.
Osteopathische behandelingen kunnen bij deze ziektebeelden van dienst zijn om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Doordat de Osteopaat o.a. werkt aan alle systemen van het lichaam (pariëtaal, visceraal, craniaal) met mobiliserende technieken, heeft dit direct en indirect invloed op het functioneren van het lichaam. Zo worden onder andere de doorbloeding en het zenuwstelsel positief beïnvloed. Wanneer bijvoorbeeld een orgaan beter is doorbloed, zullen afvalstoffen zich minder snel in het orgaan vastzetten. Hierdoor is de kans op ‘vergiftiging’ van het lichaam minder en de kwaliteit van leven beter. De Osteopaat kan bij deze ziektebeelden dus helpen de kwaliteit van het leven te verbeteren. Verder is een ondersteuning met orthomoleculaire middelen en voedingsaanpassing vaak aan te raden.

Osteopathie

Aanmelden


Heeft u interesse in een van de aangeboden behandelingen? Meld u zich dan aan via de onderstaande knop en dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen!

Aanmelden
Eric Visser
© 2024 Osteopathie Eric Visser Privacy