Pijn door stijfheid van spieren, gewrichten of wervels

“Regelmatig heb ik klachten aan mijn spieren en gewrichten. Dit is vooral als ik rust en ‘s ochtends ben ik stijf. Bij inspanning gaat het juist beter. Kan een Osteopaat wat doen aan deze klachten?”
Voor een lichaam is het noodzakelijk dat de vele schakeltjes goed functioneren. De overbelasting van een gewricht of een spier kan mogelijk gezocht worden in lokale problemen zoals een slechte houding bij het werk of techniek bij het sporten, steeds maar herhaalde bewegingen etc. Een Osteopaat kijkt bij deze klachten waarom het lichaam de gevraagde belasting niet meer kan verwerken.
Het herstel van klachten aan gewrichten en spieren verloopt vaak spontaan. Is dit echter niet het geval dan kan de oorzaak van pijnklachten ook liggen in de overbelasting van de gewrichten of een verstoorde doorbloeding waardoor er een slechte afvoer is van afvalstoffen. Een Osteopathische behandeling bestaat dan uit het beter laten circuleren van alle lichaamsvloeistoffen.

Osteopathie

Aanmelden


Heeft u interesse in een van de aangeboden behandelingen? Meld u zich dan aan via de onderstaande knop en dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen!

Aanmelden
Eric Visser
© 2024 Osteopathie Eric Visser Privacy