Enkelklachten

Zowel bij acute blessures als bij terugkerende pijnen kunnen Osteopaten hulp bieden. Het is van belang dat alle beenderen in de voet en onderbeen goed beweeglijk en uitgelijnd zijn om het lichaam in staat te stellen om de enkel pijnvrij te bewegen. Dit wordt onderzocht en bij de behandeling wordt dit gecorrigeerd. Vaak ervaren mensen onmiddellijke opluchting na de behandeling. De doorbloeding wordt verbeterd en de enkel zal sneller genezen.
Soms kan een verzwikking ook op de langere termijn voor problemen zorgen wanneer er niets aan gedaan wordt. Een veranderde positie van een of meerdere botjes in de voet, kunnen de enkel, de knie, de heup, het bekken, de onderrug, enzovoorts in de problemen brengen. Omdat het lichaam een andere houding gaat aannemen. Dit kan een oorzaak zijn waarom iemand soms meerdere keren door dezelfde enkel zakt.
Bij slijtage in de enkel is het zeker van belang om de beweeglijkheid van de gewrichten in het been en de wervelkolom goed te houden. De doorbloeding blijft op die manier goed en de belasting van het lichaam wordt mooier verdeeld over alle gewrichten.

Wilt u meer informatie? Laat uw gegevens achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug:

Klik op de juiste afbeelding --> paraplu

Praktijk voor Osteopathie Eric Visser
D.O., M.R.O. en N.O.F geregistreerd
Mr. D.U. Stikkerstraat 10 (Stikkerbuilding)
6842 CW Arnhem
T  06 42 47 85 88
er.visser@compaqnet.nl

Facebook icon Google+ icon Linkedin icon